LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. די צוויי מערסט פּראָסט ניצט פֿאַר ייַנטיילונג אַרייַננעמען:

  • אַללאָווינג אַ משפּחה מיטגליד אָדער פרייַנד צוטריט צו אַ וועבזייַטל
  • אין אַ אַרבעט סיטואַציע ווו די פירמע האט אַ לאָגין צו אַ 3 פּאַרטיי פּלאַץ

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, די טיילן וועט זייַן ריוואָוקט און וועט פאַרשווינדן פון דער שאַרעע ס וואָלט.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.