LastPass er offisielt klar for den nye platformen, med LastPass Windows appen nå tilgjengelig i Windows Store-!

LastPass appen gir tilgang til alle dine lagrede data og kjernefunksjonaliteten av passord behandleren, men noen funksjoner er mer begrenset på grunn av beskaffenheten av plattformen.

Brukere må kjøre Windows 8 RTM for å se LastPass appen i Windows Store og for å kjøre den på datamaskinen. Du må kjøre den offisielle Windows 8 Release for å se LastPass appen i Windows Store. Dersom du kjører Release Preview eller Consumer Preview versjoner, må du oppgradere.

windowsapp