LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. De to vanligste bruksområdene for Deling inkluderer:

  • Tillate tilgang til et nettsted for et familiemedlem eller en venn
  • I en arbeidssituasjon hvor selskapet har en innlogging til et tredje part nettstedet

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, vil delingen opphøre og fjernes fra mottakerens hvelv.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.