צו צוטריט די אַלגעמיינע סעטטינגס קוויטל, go to your LastPass Icon and launch Preferences:

pref

The Control Panel dialog will open to automatically show your General settings (options will vary based on browser):

pref2

General preference options will vary from browser to browser; not all of the below-listed preferences may be offered as options in your current browser(s).

זיכערהייַט

אוטומאטיש לאָגאָפף ווען אַלע בראַוזערז זענען פארמאכט: Specify when LastPass should log out of your session upon closing the browser. דאס באַשטעטיקן איז פאַרקריפּלט דורך פעליקייַט. אויב איר וואָלט ווי לאַסטפּאַסס צו קלאָץ אַוועק מיד נאָך יעדער סעסיע, טשעק די קעסטל און שטעלן די ווערט ‘0’ for minutes; when you relaunch the browser, איר וועט זייַן געפרעגט צו אַרייַן דיין האר שפּריכוואָרט. אויב איר וואָלט ווי צו פאַרברייטערן די צייַט צווישן סאָף דיין בלעטערער סעסיע און לאָגינג אויס פון לאַסטפּאַסס, אַרייַן אנדערן ווערט אין די מינוט פעלד. אויב די ספּעציפיש סומע פון ​​צייַט פּאַסיז איידער איר שייַעך-עפענען דעם בלעטערער, איר וועט זיין פּראַמפּטיד פֿאַר דיין האר שפּריכוואָרט. אויב איר ווינטשן פֿאַר לאַסטפּאַסס צו בלייַבן לאָגד אין אויף בלעטערער נאָענט, לאָזן דעם קעסטל געצאַמט.

אוטומאטיש לאָגאָפף נאָך ליידיק: If you frequently minimize your browser or walk away from your computer, איר זאלט ​​ווילן לאַסטפּאַסס צו קלאָץ אַוועק נאָך זייַענדיק ליידיק פֿאַר אַ ספּעציפיש סומע פון ​​צייַט. לעמאָשל, אויב מער ווי איין מענטש שאַרעס אַ היים קאָמפּיוטער, איר זאלט ​​ווילן לאַסטפּאַסס צו טיימאַוט נאָך 10 minutes of inactivity (no keyboard or mouse movements) so that someone else sitting down to the computer will not have access to your Vault and account information. נאָך די ספּעסאַפייד סומע פון ​​צייַט, די בילדל וועט קער גרוי, אנגעוויזן אַז איר זענען לאָגד אַוועק. גיט דער ייקאַן צו קלאָץ אין ווידער. לאָזן דעם באַשטעטיקן געצאַמט אויב איר ווינטשן פֿאַר לאַסטפּאַסס צו בלייַבן לאָגד אין צווישן בלעטערער סעשאַנז. דאס באַשטעטיקן איז געצאַמט דורך פעליקייַט.

אַלגעמיין

עפֿן ניו בלעטער אין: This dropdown menu allows you to choose whether you want LastPass to open pages in new tabs, נייַ פֿענצטער, אָדער ין דער קוויטל איר זענען ניצן. לעמאָשל, אויב איר דריקט אויף דיין לאַסטפּאַסס יקאָן, דריקט אויף זייטלעך, און אויסקלייַבן אַ פּלאַץ, לאַסטפּאַסס וועט קאַטער די URL לויט צו דיין ספּעסאַפאַקיישאַנז און גיינ ווייַטער צו אַוטאָלאָג איר אין צו די פּלאַץ. דורכ פעליקייַט, לאַסטפּאַסס וועט עפענען נייַ בלעטער אין טאַבס.

הויכפּונקט ינפּוט באָקסעס: Enable פעלד כיילייטינג, אַזוי אַז ווען איר נאַוויגירן צו אַ פּלאַץ אַז איז סטאָרד אין לאַסטפּאַסס, די פעלדער ווערן אַוטליינד אין רויט און פּאַפּיאַלייטאַד מיט די לאַסטפּאַסס לאָגאָ ווען דיין קראַדענשאַלז זענען אַוטאָפיללעד. לאַסטפּאַסס ינייבאַלז דעם באַשטעטיקן דורך פעליקייַט.

אויטאָמאַטיש פּלאָמבירן לאָגין אינפֿאָרמאַציע: This default setting instructs LastPass to autopopulate any stored login fields (such as username and password) when you navigate to a stored URL.

אַפּפּעאַראַנסע

ניצן סאָליד Toolbar: Compresses the LastPass toolbar into the small Icon on your browser menu. אין Internet Explorer, you can switch between toolbar modes: Compact Toolbar, קאַמאַנד בר, גאַנץ Toolbar.

ווייַזן זייטלעך אין פאָלדערס: Turn the Folder feature on or off with this setting. אויב איר אָרגאַניזירן דיין סטאָרד זייטלעך אין פאָלדערס, מיר רעקאָמענדירן געלאזן דעם פעליקייַט באַשטעטיקן ענייבאַלד.

ווייַזן זייטלעך אין סיידבאַר: This setting is unchecked by default and is only available in Firefox. אלא ווי מיינונג דיין זייטלעך אין די 'זייטלעך’ סובמענו נאָך געבן אַ קליק אויף דיין יקאָן, ענייבאַלינג 'ווייַזן זייטלעך אין סיידבאַר’ אַלאַוז איר צו דריקט אויף 'זייטלעך’ from your Icon menu and launch a sidebar listing out your LastPass sites:

באַהאַלטן קאָנטעקסט מעניו אָפּציעס: Disables the right-click LastPass menu options. דאס באַשטעטיקן איז פאַרקריפּלט דורך פעליקייַט.

פאָרעם פּלאָמבירן

פעליקייַט פאָרם פּלאָמבירן פּראָופייל: To specify your default form fill profile, אויסקלייַבן אַ געראטעוועט פּראָפיל פון די דראָפּדאָוון מעניו. ניט קיין פּראָפיל איז אויסגעקליבן דורך פעליקייַט, און איז מענט צו זייַן געניצט אין קאַנדזשאַנגקשאַן מיט דער פאָרעם פּלאָמבירן האָטקיי.

צי ניט אָווועררייט פעלדער וואָס זענען שוין אָנגעפילט: If you wish to manually enter data in a particular web form field, און טאָן ניט ווילן לאַסטפּאַסס צו אָווועררייט די פעלד מיט סטאָרד אינפֿאָרמאַציע, enable this setting (disabled by default).