LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. De två vanligaste användningsområdena för delning inkluderar:

  • Att låta en familjemedlem eller vän tillgång till en webbplats
  • I en arbetssituation där företaget har en inloggning till en 3: e parts webbplats

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, aktien kommer att återkallas och kommer att försvinna från sharee valv.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.