LastPass offers free credit monitoring alerts for all users in the United States. Tjänsten ger realtidsskydd, anmälande användare som möjliggör funktionen via pop-ups och e-postmeddelanden om plötsligt ändrar sin kredit rapport. Dessa varningar tillåta användare att proaktivt övervaka deras kredit rapport och ger ett system för tidig varning för tecken på identitetsstöld.

Tjänsten har en fri och en Premium version, det senare erbjudandet ytterligare funktioner för $9.95 varje månad.