LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. Dve najpogostejši načini uporabe Sharing vključujejo:

  • Omogoča družinskega člana ali prijatelja dostop do spletne strani
  • V delovni situaciji, v kateri ima družba prijavo na spletno stran 3. stranka

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, Delež bo preklicana in bo izginila iz trezorja v SHAREE je.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.