LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. Dve najčastejšie použitie pre zdieľanie zahŕňajú:

  • Umožnenie člena rodiny alebo priateľa prístup na webové stránky
  • V pracovnej situácii, kedy má spoločnosť prihlásenie k stránke 3rd Party

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, podiel bude zrušená a zmizne z Sharee trezoru.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.