Før du fullfører trinnene nedenfor for å avinstallere LastPass eller slette din konto, vennligst kontakt vår Brukerstøtte for å se om vi kan hjelpe deg til å løse ditt problem: http://lastpass.com/support_helpcenter.php

Dersom du er i den situasjon at du trenger å avinstallere eller slette din konto, ber vi om at du gir oss en tilbakemelding i skjemaet som blir gitt slik at vi kan enten hjelpe deg med å løse problemene du opplever, eller slik at vi kan bruke din tilbakemelding for å fortsette å utføre forbedringer.