Transakt er en app utviklet av Entersekt å bringe bank-klasse to-faktor autentisering til din mobile enhet. Transakt fungerer med Lastpass for at du skal godkjenne din innlogging ved å svare på et enkelt Godta eller Avvis rask direkte på mobiltelefonen eller nettbrett. Transakt beskytter deg mot trusler som phishing, man-in-the-middle, mann-i-browser, og replay-angrep. Det er gratis å installere og enkelt å konfigurere for bruk med Lastpass.