sesame

LastPass Premium members can use an ordinary USB thumb drive as a second form of authentication when logging into their LastPass account. Det å ha en fysisk form for autentisering vil hjelpe til med å bedre sikre at din konto forblir sikker, fordi både ditt Master (hoved) Passord og USB-minnepennen kreves for å logge inn. Sesame is a cross-platform application that is available for Windows, Mac og Linux.