Zodra u LastPass hebt geïnstalleerd, een pictogram sites zal verschijnen in een hoek van uw browser menu. Het pictogram LastPass maakt uw web surft sneller en gemakkelijker door het geven u direct toegang tot alle belangrijke functies van LastPass.

Na aanmelden naar de browser extensie LastPass, klikken op het pictogram zal dalen beneden een werkbalk menu waar u de volgende functies kunt gebruiken:

navigating1