LastPass is officieel klaar voor het nieuwe platform, met de LastPass Windows app nu beschikbaar in de Windows Store!

De LastPass app biedt toegang tot al uw opgeslagen gegevens en de kern functionaliteit van de password manager, maar sommige functies zijn beperkt door de aard van het platform.

Gebruikers moeten Windows 8 RTM naar de LastPass app zien in de Windows Store en voer het uit op hun computer. U moet over de officiële Windows 8 vrij te geven aan de LastPass app in de Windows Store te zien. Als u gebruik maakt van de Release Preview van of Consumer Preview versies, je nodig hebt om te upgraden.

windowsapp