LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. De twee meest voorkomende toepassingen voor het delen omvatten:

  • Het toestaan ​​van een familielid of vriend de toegang tot een website
  • In een werksituatie waar het bedrijf een login om een ​​3rd party website

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, het aandeel zal worden ingetrokken en zal verdwijnen uit de kluis Sharee's.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.