De LastPass command line applicatie maakt het makkelijker voor u om om gegevens die zijn opgeslagen in LastPass op de terminal op de Mac te krijgen, Linux, en Windows onder Cygwin. En brengt zowel een betere veiligheid en gemak door u in staat om toegang te krijgen, toevoegen, wijzigen, en items te verwijderen in uw online LastPass kluis, alle van de terminal. U kunt ook wachtwoorden voor elke server die u gebruikt te genereren en veilig die wachtwoorden direct op te slaan in LastPass. LastPass Enterprise functies worden ook ondersteund, waaronder gedeelde mappen. Find detailed information in the CLI knowledgebase.

De command line applicatie wordt gehost op Github op: https://github.com/LastPass/lastpass-cli

Report issues at https://github.com/LastPass/lastpass-cli/issues.