LastPass is zowel een online service en een uitbreiding die lokaal draait in uw browser om service te verlenen, zelfs als online toegang tot LastPass is niet beschikbaar. U wilt het opzetten van uw lokale voorkeuren in elke browser die u gebruikt met LastPass volgens het niveau van de veiligheid die u het gevoel nodig is voor die locatie is (bv. wilt u misschien een langere time-out thuis hebt dan het werk).

Jij bent sterk aangemoedigd om uw LastPass instellingen te herzien na het maken van uw account. Wij erkennen dat verschillende gebruikers hebben verschillende eisen, dus hoewel de standaardwaarden worden gekozen als een compromis tussen gebruiksgemak en veiligheid, we het zo makkelijk mogelijk voor gebruikers om te veranderen hebben gemaakt van hun beveiligingsopties en andere instellingen.

LastPass niet deze instellingen te synchroniseren want je wilt misschien verschillende beveiligingsniveaus profielen of voorkeuren kennisgeving op verschillende plaatsen hebben (bv. thuis versus het werk), dus zorg ervoor dat uw instellingen op te geven voor iedere browser die u gebruikt met de LastPass plugin. Je moet ook aan deze veranderingen voor elke gebruiker die zal worden met behulp van LastPass te maken (in te loggen als elke individuele gebruiker om de instellingen aan te passen).

Voorkeur opties binnen de tabs Control Panel zal variëren per browser; niet alle van de hieronder vermelde instellingen kunnen worden aangeboden als opties in uw huidige browser (s).