LastPass sharing allows you to share sites and secure notes with another LastPass user securely. Οι δύο πιο κοινές χρήσεις για κοινή χρήση περιλαμβάνουν:

  • Επιτρέποντας ένα μέλος της οικογένειας ή φίλος πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα
  • Σε μια κατάσταση εργασίας, όπου η εταιρεία έχει μια είσοδο σε μια 3η θέση κόμματος

Limitations include:

  • Syncing changes are only available between two Premium users.
  • If the sharer or sharee deletes the shared site, η μετοχή θα ανακληθούν και θα εξαφανιστούν από το θόλο του SHAREE του.
  • Secure Notes do not offer the ability to hide the password from the sharee.