LastPass offers free credit monitoring alerts for all users in the United States. Tjenesten giver real-time beskyttelse, anmeldende brugere, der aktiverer funktionen via pop-ups og e-mail advarsler, hvis deres kredit rapport pludselig skifter. Disse alarmer giver brugerne mulighed for proaktivt at overvåge deres kredit rapport og giver et varslingssystem for tegn på identitetstyveri.

Tjenesten har en fri og en Premium udgave, sidstnævnte tilbyder yderligere funktioner for $9.95 per måned.