LastPass for Applications (LastApp) on Windows is available for users with a Prima compte i als membres de la nostra equip prebuild. Com amb tots els serveis premium, LastPass for Applications també pot provar amb una prova gratuïta de 14 dies.

Beneficis

• Omple la sol·licitud de dades d'accés per a vostè; li permet aturar l'ús de la contrasenya 'Remember’ funció, que moltes vegades es poden guardar de forma insegura.
  • Com una aplicació de safata, té algunes preferències que ara són possibles, com a tancament de sessió al pany o un estalvi de pantalla (només exportació exporta contrasenyes d'aplicació, no tota la Volta).
  • Launch your applications directly from the tray icon.